ЗАЕДНО СРЕЩУ COVID-19

30/03/20


    Уважаеми партньори,

    В момента светът не е такъв, какъвто го познаваме. Всички ние сме изправени пред предизвикателство, на което трябва да отвърнем заедно. Не бива да се подаваме на страхове, а напротив – да дадем всичко от себе си заедно да преминем през кризисните моменти.

    Ние от ASAP вярваме, че всяка социално отговорна компания трябва да даде своя принос за справяне с пандемията. Изказваме своята съпричастност към всички държавни институции, които се борят за овладяване на разпространението на коронавируса у нас.

    В условията на извънредно положение, когато много от нас работят дистанционно, е от изключително значение да имаме бърза и лесна комуникация с колегите и партньорите си. Именно затова искаме да предложим на всички държавни институции възможността за безплатно ползване на разработения от нас месинджър за вътрешна комуникация – ASAPIM до края на 2020 г. Чрез ASAPIM ще комуникирате бързо, лесно и сигурно с всички служители на Вашата организация.  

    Предоставяме Ви всичко това – конфигурация, ползване и поддръжка на ASAPIM напълно безплатно до края на 2020 г.

    Повече информация за ASAPIM можете да намерите тук.

    Вярваме, че заедно можем да отговорим на предизвикателството и съвсем скоро ще се справим със заплахата, пред която ни изправи COVID-19.

    Ако желаете да заявите безплатно ползване на ASAPIM до края на 2020 г. във Вашата организация, свържете се с нас на 02/4475100 или на info@asapit.bg.

    Екипът на ASAP