ASAP стана официален партньор на Unify

ASAP стана официален партньор на Unify

19/09/16


София, България, 19 септември 2016г.

Водещия системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAP, обяви днес партньорство с Unify. ASAP e получил OpenScape Business оторизация и ще предлага пълното портфолио от комуникационни и Cloud продукти на Unify.

Чрез това партньорство, двете компании ще създадат обща търговска стратегия, която да ускори употребата на Unified Communications и Collaboration (UCC) решения в региона. Това ще превърне ASAP в ключов играч на B2B пазара, давайки му възможност да предложи на своите клиенти миграция на традиционните корпоративни мобилни решения към обединени бизнес комуникационни услуги, които са сигурни, ефективни и ефикасни - по всяко време, от всяка една точка.

Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP заяви: „За нас е удоволствие да работим с Unify и техните продукти. Решенията на Unify са идеални за компании, търсещи сигурен и оптимизиран начин да предложат на своите служители опериране с последните технологии, възможност за гъвкаво работно време или дистанционна работа. “

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Fujitsu, Lexmark и HP.

За Unify

Базирана в Германия Unify (някога позната като Siemens Enterprise Communications) е международен лидер в сферата на комуникационните решения. Unify обединява комуникационните системи, синхронизира различните технологии, за да осигури безпроблемна комуникация във всеки бизнес.