ASAP придоби Microsoft Communications компетенция

ASAP придоби Microsoft Communications компетенция

07/11/16


София, България, 07.11.2016г.

ASAP е един от най-бързо развиващите се доставчици на специализирани информационни услуги на територията на Балканите. В понеделник компанията обяви, че е придобила Microsoft Silver Communications компетенция, демонстрирайки отлична способност да посрещне всяка една нужда на клиентите в динамично развиващата се бизнес среда.

Благодарение на тази компетенция компанията ще има възможност да предоставя Microsoft Lync (4/1 Skype for Business) решения. Skype for Business предоставя сигурна и криптирана бизнес комуникация. Skype for Business е неразделна част от Microsoft Office 365, осигурявайки PSTN конферентна връзка, Cloud PBX, PSTN разговори, и Skype Meeting Broadcast възможности за потребителите на  Office 365.

Според изпълнителният директор на ASAP г-н Петър Зюмбилев придобиването на Microsoft Communications компетенция, утвърждава факта, че компанията винаги предоставя цялостни и персонализирани решения за бизнес поддръжка.

За да срещне високите изисквания на Microsoft Corporation за придобиване на Microsoft Communications компетенция, партньорът трябва да положи успешно всички необходими сертификационни изпити, доказвайки своето ниво на технологична експертиза, да предостави референции от своите клиенти и годишно изследване на компанията за удовлетвореност на клиентите.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Fujitsu, Lexmark и Unify.

За Microsoft

Основана през 1975 година, Майкрософт (Nasdaq “MSFT”), е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и бизнеса за пълна реализация на техните възможности.