Новини

Тук ще откриете актуална информация относно дейностите на ASAPIT!

30/03/20

Ние от ASAP вярваме, че всяка социално отговорна компания трябва да даде своя принос за справяне с пандемията. Изказваме своята съпричастност към всички държавни институции, които се борят за овладяване на разпространението на коронавируса у нас.

Научете повече
19/04/18

Програмата оторизира ASAPIT да закупува и продава Microsoft академични лицензи и потвърждава, че компанията притежава високо ниво на познание за лицензиране и пазарна експертиза в академичния сектор...

Научете повече
02/11/17

ASAPIT e получил статут на Certified System Integrator и в това си право ще предлага, инсталира и поддържа цялото портфолио от софтуерни продукти на Agent Vi™.

Научете повече
26/06/17

ASAPIT e получил статут на Milestone Silver partner и ще предлага продуктова гама на компанията в България...

Научете повече
09/05/17

Новият офис е отговор на увеличаващото се търсене на надеждни IT услуги в региона и част от корпоративната социална отговорност на компанията – създаване на повече работни места в областните градове...

Научете повече
01/03/17

Днес компанията обяви официалното отваряне на нов офис в град Кюстендил, който ще обслужва всички клиенти на ASAPIT в град Кюстендил и околностите му.

Научете повече
16/01/17

ASAPIT обяви официалното си партньорство със софтуерния гигант Altova, благодарение на което, ASAPIT ще има възможност да предлага всички софтуерни продукти на Altova.

Научете повече
13/01/17

ASAPIT обяви официалното отваряне на нов офис в град Велико Търново. Разположен в центъра на града, новият офис ще обслужва всички клиенти на ASAPIT в град Велико Търново.

Научете повече
07/11/16

ASAPIT придоби Microsoft Silver Communications компетенция, благодарение на което компанията ще има възможност да предоставя Microsoft Lync (4/1 Skype for Business)

Научете повече
25/10/16

ASAPIT придоби статус на оторизиран Lexmark Business Solutions Dealer за България и ще предлага цялото продуктово фолио на щатската компания. Lexmark е сред лидерите на световния пазар за многофункционални решения за принтиране. 

Научете повече
19/09/16

Водещия системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAPIT, част от групата ASAP, обяви днес партньорство с Unify. ASAPIT e получил OpenScape Business оторизация и ще предлага пълното портфолио от комуникационни и Cloud продукти на Unify.

Научете повече
15/09/16

ASAPIT официално обяви, че е придобила статус на Fujitsu Select Partner, което е най-високото ниво на партньорство с японския веднор. Макар и нов партньор ASAPIT е позициониран в топ три на сертифицираните партньори.

Научете повече
04/01/16

ASAPIT съобщи, че е придобила Silver HP Partner First статут. Програмата HP Partner First удостоверява факта, че партньорите разполагат с високо познание и експертиза, относно цялото продуктово фолио на HP Ink.

Научете повече