Решения за държавни институции

ASAPIT предлага широк кръг от IT решения, разработени специално за държавните институции. Ние разбираме нуждите на държавните учреждения и знаем какво точно да Ви предложим, за да Ви помогнем да оптимизирате работния процес.

Обобщена информация

Дългогодишният ни опит с различни институции от държавния сектор ни позволи да обобщим най-полезните за тях услуги, като на тази база разработихме различни ИТ решения. Тези решения целят изцяло да улеснят процеса на работа в държавните институции и да подпомогнат развитието на всяка организация.

 • Профил на купувача ZOP1

  ZOP1.BG е иновативна платформа в облака за публикуване и управление на обществени поръчки, която отговаря напълно на законодателството в областта (ЗОП). Чрез нея бързо и лесно ще управлявате своя профил на купувача.

 • Компютърна поддръжка

  ASAPIT Ви предлага ефективно решение за цялостна поддръжка на информационната инфраструктурата във Вашата институция – поддръжка на работни станции, системна администрация на работни станции и сървъри, поддръжка на локални и отдалечени мрежи и др.

 • Поддръжка на телефонни централи

  Като подизпълнител на VIVACOM и партньор на Mtel и Telenor, ASAPIT Ви предлага цялостно и гъвкаво решение за изграждане и поддръжка на телефонни централи във Вашата институция. Индивидуалните решения, които изготвяме за всеки клиент се отличават с качествена и надеждна услуга, отговаряща на потребностите на конкретната организация.

 • Управление на печата

  Решението ни за управление на печата представлява съвкупност от взаимосвързани дейности за осигуряване на надеждност при използване на печащата техника във Вашата институция. Благодарение на дългогодишният ни опит, разработихме комплексни решения специално за държавния сектор.

 • Второ ниво на IT поддръжка

  Това гъвкаво решение е подходящо за организации, които разполагат с вътрешни IT специалисти. Услугата представлява подкрепа при по-сложни казуси, свързани с ИТ инфраструктурата на организацията, с които вътрешните специалисти не могат да се справят сами.

 • Месинджър

  Внедряването на месинджър във Вашата организация ще допринесе за подобряване на комуникацията между членовете на екипа. ASAPIT Ви предлага решение, което позволява на потребителите обмен на информация от всякакво естество в реално време.

 • Изработка на уеб страници

  Предлагаме Ви прецизна разработка на уеб сайтове и мобилни приложения с помощта на които ще можете да направите Вашите услуги по-достъпн за гражданите. Екипът на ASAPIT ще се погрижи да получите персонализиран дизайн, както и решение за практично и иновативно управление на съдържанието.

 • Специализирани IT системи

  ASAPIT Ви предлага цялостно решение по изграждане и поддръжка на специализирани IT системи. Благодарение на него бързо и успешно ще оптимизирате процесите в организацията си.