Разработка на софтуер

Специално за нуждите на малкия и средния бизнес, ASAPIT предлага софтуерни решения, изцяло съобразени със спецификата на съответната организация. При разработването на всяко едно софтуерно решение основната цел на специалистите на ASAPIT е оптимизацията на процесите в съответната компания.

Софтуерни решения

Ако искате да се възползвате от високотехнологично софтуерно решение, не е необходимо да имате технически познания. Всичко, което трябва да направите е да споделите с нас каква е същността на Вашия бизнес, както и какви са Вашите нужди и идеи. Специалистите на ASAPIT ще се погрижат за всичко останало. Нашето решение включва цялостния процес по планиране, дизайн, разработка, тестване, SEO и поддръжка.

Уеб решения

За успеха на Вашия малък или среден бизнес, ASAPIT предлага разработка на уеб сайтове и онлайн магазини, благодарение на които ще можете да достигнете бързо и лесно до своята таргет група.

Специализирани информационни системи

Специално за нуждите на малкия и среден бизнес, ASAPIT Ви предлага цялостно решение по изграждане и поддръжка на специализирани информационни системи.