ИТ решения за бизнеса

Като официален партньор на SAP, Microsoft и Cisco за България, ASAPIT предлага цялостни ИТ решения за малкия и среден бизнес.

Обобщена информация

ASAPIT разработва и внедрява ИТ решения, чиято основна цел е подобряването на Вашия бизнес. Разбирайки нуждите на малкия и среден бизнес, усилията ни са насочени в три основни направления: увеличаване на продуктивността на Вашата компания, намаляването на разходите Ви и не на последно място – разрастването на Вашия бизнес. Ето и решенията, които Ви предлагаме:

 • Разработка на софтуер

  Екипът ни разполага с богат опит в разработката на софтуер с многослойна архитектура, което гарантира, че сме в състояние да отговорим на променящите се нужди на съвременния динамичен бизнес. Услугите, които предлагаме обхващат цялостния процес от планиране, разработка, тестване, персонализиране, оптимизиране и поддръжка.

 • Компютърна поддръжка

  ASAPIT Ви предлага цялостна поддръжка на компютърната техника във Вашата компания. Нашите специалисти имат опит в предоставянето на услуги както на място, така и дистанционно, благодарение на разработения ни Helpdesk център и възможността за отдалечен достъп чрез сигурна и криптирана връзка.

 • Поддръжка на телефонни централи

  ASAPIT е една от водещите компании за изграждане и поддръжка на телефонни системи в България. Ние сме специализирани в инсталирането и поддръжката на комуникационни системи за малки и средни компании, като нашите решения се отличават с надеждност, качество и ниски цени.

 • IT специалист под наем

  Имате нужда от висококвалифициран ИТ експерт в офиса си? Иновативната услуга „IT специалист под наем“ дава възможност да имате такъв експерт на свое разположение постоянно и то без да се налага да го наемате на работа. Ние ще Ви осигурим специалист, който е наш служител, с работно място във Вашия офис, за да бъде на разположение мигновено.

 • Поддръжка на устройства за печат

  ASAPIT е утвърдена компания в ремонта и поддръжката на всички видове принтери, мултифункционални устройства и копирни машини. Предлагаме широка гама от решения за управление на печата, създадени специално за нуждите на малкия бизнес.

 • Поддръжка на Microsoft Оffice 365

  Мобилността на служителите е един от най-големите плюсове за всяка организация. Посредством услугите по внедрявани и поддръжка на Office 365 във Вашата организация, които ASAPIT предлага, Вие ще преоткриете познатите Ви Microsoft Office приложения, които вече ще бъдат достъпни от няколко устройства, по всяко време и от всяко място. Удобно, нали?

 • Структурно окабеляване

  Екипът на ASAPIT Ви предлага цялостно решение по изграждане и поддръжка на кабелни системи, което да Ви гарантира по-добра комуникация между отделите и звената в компанията Ви. Качеството на извършваните дейности се контролира на всеки един етап от изпълнението.

 • SAP поддръжка

  Решението, предлагано от ASAPIT в областта на SAP поддръжката, е подходящо за организации, които са представители на големи световни компании в България и имат средно между 1 и 10 изнесени работни станции с инсталиран SAP GUI.

 • Изграждане на VPN

  ASAPIT Ви предлага изграждане на сигурна VPN мрежа във Вашата организация. По този начин ще имате възможност да ползвате софтуерни приложения и информация, които се съхраняват на отдалечени сървъри. Реално, ще имате достъп до фирмената мрежа, където и да се намирате. Чрез изграждането на VPN фирмената информация се криптира, като по този начин Ви гарантираме нейната сигурност.

 • CISCO поддръжка

  Cisco е лидер в областта на проектирането и изграждането на мрежови устройства. Ако сте изправени пред инсталация или поддръжка на Cisco мрежи във Вашата компания, то вероятно ще имате нужда от професионална помощ. Екипът от сертифицирани Cisco специалисти на ASAPIT е на Ваше разположение.

 • IT поддръжка второ ниво

  Решението е подходящо за организации, които разполагат със собствен ИТ отдел или ИТ специалист, който да извършва ИТ поддръжка на първо ниво, но им е необходимо съдействие за разрешаването на по-сложни казуси.